Χωρίς τίτλο αλλά με πολύ συναίσθημα

 In Blog

Πότε θα ξαναγράψεις στο blog;

Για μήνες με ρωτούσαν. Δεν είχα απάντηση. Γιατί  για μήνες προσπαθούσα να στήσω το νέο site της Αλθαίας.

Το οποίο είναι σχεδόν έτοιμο.  Σχεδόν. Γιατί ο μικρός νόμος του Μέρφυ (ότι είναι να πάει στραβά, θα πάει) προσπάθησε να μεγαλώσει…

Παρ’ όλα αυτά όμως η θετική σκέψη, η θετική διάθεση και η θετική δράση  βοήθησαν να μικρύνει σε μέγεθος.

.Την ημέρα που βγήκε στον αέρα, χοροπηδούσα στο γραφείο μου. Επιτέλους! βγήκε! Επιτέλους γεννήθηκε! Επιτέλους! Είναι εδώ.

Ναι με χρειάζεται  Σίγουρα έχουν πολλά να γίνουν ακόμη.. Ομως το site είναι πια στον αέρα και  δεν χρειάζεται πια την αποκλειστική προσοχή μου. Σαν ένα μωρό που μεγαλώνει…

Και το πρώτο που έκανα ήταν  να ξανακαθήσω και να αρχίσω να γράφω στο blog της Αλθαίας. Να ξαναρχίσω να μοιράζομαι μαζί σας γεγονότα, σκέψεις, εμπειρίες.  Να ξαναρχίσω να έχω την επαφή μαζί σας μέσα από τα μηνύματα, τα σχόλια, τις σκέψεις και τις  ιδέες σας. Γιατί μου είχε λείψει τόσο πολύ αυτή η επαφή. ΑΝυπομονούσα να ξαναείμαι σε επαφή με τον έξω κόσμο.

Τελικά, κάθε τι που κάνουμε από την αρχή είναι σαν μία εγκυμοσύνη: Συλλαμβάνεται σαν ιδέα, εγκυμονεί σαν στάδια πραγματοποίησης και τελικά γεννιέται και έρχεται στον κόσμο για όλους να το δουν και να το καμαρώσουν. ισως όχι τέλειο, ίσως όχι όπως το περιμέναμε. Αλλά ζωντανό, έτοιμο να εξελιχθεί και να ακολουθήσει τον δρόμο του.

Και επ’ ευκαιρία:  Θα χαρώ να ακούσω τις σκέψεις  σας για το νέα εμφάνιση του site. Το οποίο οφείλεται στη δημιουργικότητα, την εμπειρία, την γνώση και την (απεριόριστη) υπομονή του Λουκά Μπαφατάκη και της ομάδας του στην exploria.

 

 

 

Μοιραστείτε το
Recent Posts

Leave a Comment

Επικοινωνήστε μαζί μας

Αφήστε το μήνυμά σας και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας!

0

Start typing and press Enter to search