Οι ομιλίες της Τετάρτης ξεκινούν!

 In Blog, Νέα & Ειδήσεις

Aγαπημένοι φίλοι και φίλες

Την άνοιξη του 2015, ετοιμάσαμε και ξεκινήσαμε με πολλή αγάπη και όρεξη μία σειρά από νέες υπηρεσίες και δραστηριότητες:  Τις ομιλίες της Τετάρτης, το health coaching και τοενεργειακό – θεραπευτικό μασάζ.

Το  σύμπαν όμως συνωμότησε να μην προχωρήσουν οι ομιλίες μας,  γιατί συνέπιπταν με όλες τις πολιτικές εξελίξεις στη χώρα μας.   (Οι ατομικές υπηρεσίες  για το health coaching και το ενεργειακό –θεραπευτικό μασάζ συνεχίστηκαν κανονικά).

Αποφασίσαμε λοιπόν να κάνουμε ένα μικρό διάλειμμα στις συναντήσεις των ομιλιών. Επειδή όμως  σε κάθε εμπόδιο υπάρχει μία ευκαιρία, μας δόθηκε η δυνατότητα να συζητήσουμε μαζί σας και να προσαρμόσουμε ακόμη καλύτερα, την δομή των ομιλιών στις ανάγκες σας.

Έτσι, Οι  ομιλίες της Τετάρτης, κρατάνε την ίδια θεματολογία, αλλά ανανεωμένες,αγο, ξεκινούν  στις   18 Νοεμβρίου 2015  και θα συνεχιστούν έως  τις 16 Μαρτίου 2016 (πέντε ομιλίες).

Ειδικά εσείς, που θα αποφασίσετε να προαγοράσετε και τις πέντε ομιλίες θα έχετε την δυνατότητα  να συμμετέχετε σε ένα δώρο:  ένα ομαδικό session ενεργειακής χαλάρωσης. (Επειδή οι θέσεις είναι περιορισμένες, είναι σημαντικό λοιπόν να εγγραφείτε μέχρι τις 10 Νοεμβρίου 2015).

Ταυτόχρονα,  θα  ενημερωθείτε για το health coaching και τις ενεργειακές θεραπείες.

Και επειδή ήδη βρισκόμαστε σε εποχή προετοιμασίας για τα Χριστούγεννα,  μπορείτε να προσφέρετε τις ομιλίες ή της υπηρεσίες της Αλθαίας δώρο στους αγαπημένους σας.

Είμαστε    στη διάθεση σας για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία.

Με φιλικούς χαιρετισμούς

Αντιγόνη Ωραιοπούλου B.Sc., M.Sc., M.A.

 

 

Οι ομιλίες της Τετάρτης

Ημερομηνία Θέμα ‘Ωρα Εισηγητές
18 Νοεμβρίου

2015

Εναρμονίστε το σώμα, την ψυχή και το μυαλό σας με τις συνθήκες του Χειμώνα και παραμείνετε υγιείς και γεμάτοι ενέργεια.  7:30-9:30 μ.μ. Α. Ωραιοπούλου

Φ . Πανέτσος

9  Δεκεμβρίου

2015

Συναισθηματική, σωματική και διανοητική προετοιμασία για τα Χριστούγεννα: Ξυπνήστε   το παιδί μέσα σας, που λατρεύει αυτή τη περίοδο, χωρίς άγχος, πίεση και περιττά κιλά. 7:30-9:30 μ.μ. Α. Ωραιοπούλου
13 Ιανουαρίου

2016

Ο καλός, ο κακός και ο άσχημος: Οι πρωτεϊνες, τα λίπη και οι υδατάνθρακες. Πώς να γίνουν οι καλύτεροι φίλοι μας.  7:30-9:30 μ.μ. Φ. Πανέτσος

Α. Ωραιοπούλου

17  Φεβρουαρίου

2016

Αδυνάτισμα και αγορά, προετοιμασία και αποθήκευση των τροφίμων. Η άγνωστη σχέση που είναι απαραίτητη για να οδηγήσει σε επιτυχία την προσπάθειά μας για το ιδανικό βάρος.  7:30-9:30 μ.μ. Φ. Πανέτσος
16 Μαρτίου 2016 Η επίδραση του νερού στο σώμα, το μυαλό και το συναίσθημα.  Ο σύμμαχός μας για ολιστική υγεία και την προετοιμασία για την Άνοιξη. 7:30-9:30 μ.μ. Α. Ωραιοπούλου

Φ. Πανέτσος

 

  Αριθμός ομιλιών

Προαγορά (μέχρι 10 Νοεμβρίου 2015)

Αγορά

Συνδρομή των πελατών της Αλθαίας

Μια ομιλία

20  ευρώ

25 ευρώ

15 ευρώ

Πακέτο  πέντε  ομιλιών

95 ευρώ

110  ευρώ

75 ευρώ

Περιγραφή ομιλιών.

1η ομιλία: Εναρμονίστε το σώμα, την ψυχή και το μυαλό σας με τον Χειμώνα.

Αλλάζει το σώμα τον χειμώνα;

Πώς επιδρά η πτώση της θερμοκρασίας, η αλλαγή του φωτός και όλες οι αλλαγές που φέρνει ο χειμώνας στην καθημερινότητά μας;

Πώς επηρεάζεται η σκέψη σας και τα συναισθήματα μας;  Τι συμβολίζει ο χειμώνας στην καθημερινότητα μας;

Σε αυτήν την ομιλία,  θα ανακαλύψετε πώς μπορείτε να  βοηθήσετε το σώμα σας να εναρμονιστεί με αυτές τις αλλαγές, ώστε να συνεχίσετε να αισθάνεστε και να λειτουργείτε  στο ύψιστο της απόδοσης σας σωματικά, διανοητικά και συναισθηματικά.

Η ομιλία περιλαμβάνει βιωματική άσκηση.

2η ομιλία: Συναισθηματική, σωματική και διανοητική προετοιμασία για τα Χριστούγεννα.

Χριστούγεννα… η καλύτερη εποχή του χρόνου ή  περίοδος θλίψης και θυμού;

Με ποια  πρότυπα συμπεριφορών, στάσεων & εκδηλώσεων συνδέονται οι εορτές και γιατί;

Γιατί αισθανόμαστε υποχρεωμένοι να ακολουθήσουμε όλα τα τελετουργικά πιστά ακόμα κι αν νιώθουμε ότι καταπιεζόμαστε;

Σε αυτό το σεμινάριο θα έχετε την δυνατότητα να κατανοήσετε τι πραγματικά συμβαίνει τα Χριστούγεννα σε σωματικό, συναισθηματικό και διανοητικό επίπεδο σε σχέση με τις παραδόσεις και τις συμπεριφορές και να είστε σε θέση να απολαύσετε τις γιορτές όπως ακριβώς εσείς το επιθυμείτε!

Περιλαμβάνεται βιωματική άσκηση.

3η ομιλία: Ο καλός, ο κακός και ο άσχημος: Οι πρωτεϊνες, τα λίπη και οι υδατάνθρακες. Πώς να γίνουν οι καλύτεροι φίλοι μας.

Τι σημαίνει για σας δίαιτα και διατροφή; Πολλές πρωτεΐνες, καθόλου λίπη και λίγοι υδατάνθρακες;

Ποια είναι στη πραγματικότητα αυτά τα στοιχεία της διατροφής μας;

Πόσο απαραίτητα είναι για την υγεία του οργανισμού μας;

Πότε και πώς είναι εναρμονισμένα με το σώμα  μας;

Πότε αποδίδουν τα μέγιστα;  Πώς σχετίζονται με τους κιρκάδιους ρυθμούς και τις βιταμίνες; Ποια είναι τα σημαντικά στοιχεία, που δεν περιμένατε ποτέ να σχετίζονται με την  διατροφή;

Και κυρίως πώς σχετίζονται και εξισορροπούν μεταξύ τους;

Σε αυτό το σεμινάριο θα γνωρίσετε μέσα από μία διαφορετική ματιά τα κύρια στοιχεία της διατροφής, θα κατανοήσετε τη λειτουργία τους και θα τα μετατρέψετε στους καλύτερους συμμάχους σας. Θα μάθετε επίσης πώς να σέβεστε το σώμα σας και να αντιλαμβάνεστε και να εναρμονίζεστε με τις ανάγκες του.

4η ομιλία: Αδυνάτισμα και αγορά, προετοιμασία και αποθήκευση των τροφίμων.

Το λεπτό σώμα δεν σχετίζεται μόνον με την δίαιτα και διατροφή. Σχετίζεται άμεσα με τη σωστή αγορά, αποθήκευση και προετοιμασία των τροφίμων.

Γνωρίζουμε ποια προϊόντα πρέπει να αγοράζουμε και πότε;

Ξέρουμε πώς πρέπει να προετοιμάσουμε το φαγητό μας κατάλληλα για να μας βοηθήσει να πάρουμε το μέγιστο των θρεπτικών συστατικών;

Έχουμε τη γνώση και την οργάνωση για την κατάλληλη αποθήκευση,  ώστε να μην χάνουμε τα θρεπτικά στοιχεία μιας τροφής;

Ο μεταβολισμός και η σωστή λειτουργία του για την απώλεια ή τη διατήρηση του ιδανικού μας βάρους, συνδέεται άμεσα με τη σωστή αγορά, προετοιμασία και αποθήκευση της τροφής μας.

Σ’ αυτή την ομιλία θα μάθετε ποια είναι η σχέση τους, τι πρέπει να κάνετε και πότε, ώστε να έχετε έναν επιπλέον σύμμαχο στην υγεία σας και στην απώλεια βάρους.

Περιλαμβάνεται βιωματική άσκηση.

5η ομιλία: Η επίδραση του νερού στο σώμα, το μυαλό και το συναίσθημα.

Το νερό είναι το σημαντικότερο στοιχείο στο σώμα μας, που μεταφέρει πληροφορία, κάθαρση, υγεία και δύναμη.  Αποτελεί ένα από τα στοιχεία της φύσης και η εναρμόνιση με αυτό το στοιχείο είναι σημαντική σε κάθε έκφανση της καθημερινότητας μας. Σε αυτό το σεμινάριο θα μάθετε:

Τι σημαίνει ο ήχος του νερού;

Πως λειτουργεί για την θηλυκότητά μας;

Πως γίνεται η κάθαρση με το νερό;

Πως το νερό συνδέεται με τον τρόπο που μιλάμε;

Σ’ αυτήν την συνάντηση, θα μάθετε για τη μαγεία του νερού σε όλα τα επίπεδα και  πώς, με πρακτικές συμβουλές,  θα μεγιστοποιήσουμε τα οφέλη του,  ώστε να έχουμε τον πιο πολύτιμο σύμμαχο δίπλα μας στην καθημερινότητά μας για μια υγιή ζωή. Ιδιαίτερα την άνοιξη και το καλοκαίρι.

Μοιραστείτε το
Recent Posts

Leave a Comment

Επικοινωνήστε μαζί μας

Αφήστε το μήνυμά σας και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας!

0

Start typing and press Enter to search